Bettinardi x MONOPOLY Money Towel Golf-etc 600X600

  Bettinardi x MONOPOLY Money Towel

  € 61,98

  Bettinardi x MONOPOLY Money Towel combineert de iconische wereld van MONOPOLY met het gerenommeerde vakmanschap van Bettinardi. Functioneel en stijlvol

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Maak kennis met de exclusieve samenwerking tussen Bettinardi en MONOPOLY - de Bettinardi x MONOPOLY Money Towel! Dit luxe golfaccessoire combineert de iconische wereld van MONOPOLY met het gerenommeerde vakmanschap van Bettinardi om een handdoek te creëren die niet alleen uw spel naar een hoger niveau zal tillen, maar ook een vleugje verfijning aan uw golfuitrusting zal toevoegen.

  Bettinardi x MONOPOLY Money Towel

  Deze handdoek is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en beschikt over een hoogwaardige mix van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en functionaliteit garanderen.

  De fluweelzachte stof zorgt voor een uitzonderlijke absorptie, waardoor je handen en clubs tijdens je spel droog blijven.

  Het royale formaat biedt voldoende dekking om uw clubs schoon te houden, terwijl het stijlvolle ontwerp de iconische MONOPOLY-geldgraphics laat zien, die meteen de aandacht trekken op de golfbaan.

  De Bettinardi x MONOPOLY Money Towel is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een statement-stuk dat jouw passie voor zowel golf als het tijdloze MONOPOLY-spel weerspiegelt.

  Het opvallende ontwerp, met de klassieke MONOPOLY-geldontwerpelementen, voegt een vleugje nostalgie en persoonlijkheid toe aan uw golftas,.waardoor deze een gespreksstarter wordt onder andere golfliefhebbers.

  Deze handdoek is perfect voor enthousiaste golfers die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle aanvulling op hun golfuitrusting.

  De Bettinardi x MONOPOLY Money Towel is zowel geschikt voor professionele spelers als voor weekendstrijders en is een must-have accessoire voor iedereen die de fijnere dingen in het leven waardeert, zowel op als buiten de golfbaan.

  Dus waarom genoegen nemen met gewoon als je ook kunt genieten van het buitengewone.

  Productdetails

  BXMMT

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 3 andere producten in dezelfde categorie )