Bettinardi Veterans Day 2023 Patriotic Wizard Vessel VLX Stand Bag Golf-etc 600X600

  Bettinardi Veterans Day 2023 Patriotic Wizard Vessel VLX Stand Bag

  € 723,14

  Een eerbetoon aan de dapperheid en toewijding van onze heldhaftige veteranen.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Veterans Day 2023 Patriotic Wizard Vessel VLX Stand Bag is een eerbetoon aan de dapperheid en toewijding van onze heldhaftige veteranen.
  Met zijn opvallende patriottische ontwerp en hoogwaardige vakmanschap is deze standbag een must-have voor golfliefhebbers die hun respect willen tonen voor degenen die hun leven hebben gewijd aan de verdediging van onze vrijheid.

  Deze exclusieve standbag is vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om de ultieme prestaties en duurzaamheid te garanderen.
  Het beschikt over een lichtgewicht en toch stevig ontwerp, waardoor het gemakkelijk te dragen is tijdens het lopen op de golfbaan.

  Met zijn ruime opbergruimte en slimme organisatie is deze tas perfect geschikt om al uw golfbenodigdheden veilig en georganiseerd te houden. Het beschikt over meerdere vakken, waaronder een vier hoofdvakken voor uw clubs, een gevoerd vak voor uw waardevolle spullen en zijvakken voor uw kleding, accessoires en drankjes. Het bevat ook handige vakken voor uw golfballen, tees en scorekaarten.

  De Bettinardi Veterans Day 2023 Patriotic Wizard Vessel VLX Stand Bag is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het opvallende patriottische ontwerp is voorzien van het iconische Bettinardi-logo in een prachtige combinatie van rood, wit en blauw, samen met het Veterans Day 2023-thema. Deze tas is een echte blikvanger op de golfbaan en zal zeker indruk maken op uw medespelers.

  Met zijn verstelbare dubbele draagriemen en gevoerde heupriem biedt deze tas ultiem comfort tijdens het dragen. Het bevat ook een geïntegreerde standaard met antislipvoeten, die zorgt voor stabiliteit en gemak tijdens het spelen.

  Productdetails

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )