Bettinardi Stand Bag GBG-6 Orange/Stinger VESSEL VLS Golf-etc 600X600

  Bettinardi Stand Bag GBG-6 Orange/Stinger VESSEL VLS

  € 888,43

  Bettinardi Stand Bag GBG-6 Orange/Stinger VESSEL VLS n een levendige oranje/Stinger kleurencombinatie, exclusief aangeboden door VESSEL VLS

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  BETTINARDI Stand Bag GBG-6 in een levendige oranje/Stinger kleurencombinatie, exclusief aangeboden door VESSEL VLS. Deze standbag is de perfecte metgezel voor elke golfer die zowel functionaliteit als stijl op de baan wenst.B

  BETTINARDI Stand Bag GBG-6 Orange/Stinger VESSEL VLS

  Deze standbag is vervaardigd met uiterste precisie en aandacht voor detail en toont de uitzonderlijke kwaliteit waar BETTINARDI bekend om staat. De combinatie van oranje en stingerkleuren creëert een opvallende esthetiek die ongetwijfeld de aandacht zal trekken als u zich een weg baant over de golfbaan.

  Deze standbag is ontworpen voor uw gemak en is uitgerust met een 4-voudig scheidingssysteem aan de bovenzijde. zodat u uw golfclubs eenvoudig kunt ordenen en beschermen. Het ergonomische dubbele riemsysteem zorgt voor comfortabel dragen en vermindert de belasting van uw schouders en rug.

  Bovendien zet het automatische standaardmechanisme de poten van de standaard moeiteloos in, wat zorgt voor stabiliteit en gebruiksgemak wanneer u de tas moet neerzetten.

  Deze BETTINARDI Stand Bag GBG-6 is niet alleen praktisch, maar biedt ook voldoende opbergmogelijkheden. De tas beschikt over meerdere vakken, waaronder een groot kledingvak, een vak voor waardevolle spullen, een koelvak en meer. Deze zakken bieden voldoende ruimte om uw essentiële spullen op te bergen. zoals golfballen, T-shirts, handschoenen, snacks en zelfs een verfrissend drankje om u tijdens uw ronde gehydrateerd te houden.

  Duurzaamheid staat voorop, en deze standbag levert dat. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen die langdurige prestaties garanderen, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden. Het stevige, lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om te dragen of te vervoeren, waardoor het een ideale keuze is voor golfers die liever over de baan lopen.

  Productdetails

  BSBGBG-6

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )