Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc Golf-etc 600X600

  Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc

  € 20,00
  Inclusief belasting

  Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc Verhoog je putting strokes met deze putting disc. Functioneel en bovenal sltijlvol.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Maak kennis met de Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc, de ultieme metgezel voor golfliefhebbers die hun putvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

  Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc

  Deze putting schijf is met precisie en expertise vervaardigd door het gerenommeerde merk Bettinardi en is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in uw oefensessies en een krachtig statement te maken op de greens.

  De Stinger Putting Disc heeft een levendige citroengele kleur en springt niet alleen in het oog, maar verbetert ook de zichtbaarheid, zodat u uw doelwit nooit uit het oog verliest.

  Deze schijf is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur, en is bestand tegen talloze uren rigoureus oefenen.

  Met zijn unieke ontwerp bevordert de Stinger Putting Disc een consistente en nauwkeurige putslag.

  De innovatieve vorm van de schijf omvat een lichte verhoging in het midden, waardoor de hoogte van een golfhole wordt gesimuleerd. Deze praktische functie helpt u bij het ontwikkelen van een soepele en nauwkeurige putbeweging, wat leidt tot verbeterde nauwkeurigheid op de baan.

  De Stinger Putting Disc is het perfecte hulpmiddel om uw putvaardigheden in verschillende scenario's te verfijnen. Of je nu oefent op een tapijt, in de achtertuin of op de plaatselijke putting green. De schijf past zich naadloos aan elke ondergrond aan. Lichtgewicht constructie zorgt voor eenvoudig transport, zodat u hem gemakkelijk in uw golftas of rugzak kunt meenemen.

  Golf-Etc biedt de enthousiaste golf(st)er een welkom alternatief voor de retailgeoriënteerde golfketens.

  Naar al onze producten van Bettinardi.

  Bettinardi is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige golf putters en golfaccessoires. Het merk is opgericht door Robert Bettinardi, een bekende naam in de golfwereld.

  De putters van Bettinardi worden gekenmerkt door hun precisie, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Ze worden met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten en maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en koolstofvezel.

  Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en streven naar perfectie, wat resulteert in putters van uitzonderlijke kwaliteit.

  Bettinardi Citric Yellow Stinger Putting Disc  Productdetails

  BCYSPD

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 7 andere producten in dezelfde categorie )