• Leenderweg 31 | 5554CK Valkenswaard | The Netherlands
  • +31 (0)40 20 30 489
  • info@golf-etc.nl

Aanbevolen | Featured

Als je dacht dat het niet beter kon, verrast Cleveland met de nieuwe RTX 3.0 serie.

cleveland rtxFantastische wedges die naast de al bekende Rotex Face en de extra kleinere tussen-grooven van het vorige 2.0 model er weer in geslaagd zijn om deze te verbeteren. Hiernaast hebben ze nog wat extra's weten toe te voegen aan 1 van de belangrijkste clubs in de tas.

Een van die toepassingen is de ook al in de Srixon ijzers bekende V zool waardoor er een vel betere interactie is met alle type ondergronden en daardoor de weerstand ten opzichte van het 2.0 model verminderd is van 52% naar slechts 29%. Een andere belangrijke toepassing is dat Cleveland bemerkte dat de miss hit bij wedges voornamelijk richt de teen is. Dit hebben ze door de hosel wat korter en lichter te maken middels het daardoor onstane gewichtsverplaatsing een heel stuk kunnen verbeteren. Resultaat: veel betere schoten met een veel kleinere dispersie.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, de klassieke Blade en ook als een van de weinge merken die dit aanbod hebben: de zwaar onderschatte Cavity Back uitvoering die wel gezien mag worden als de meest vergevingsgnde wedge met behoud van gevoel.

Wedges zijn een van de eerste clubs in de tas die aan vervanging toe zijn......check these Cleveland's out. Golf Etc. is ook een van de weinig locaties die een Cleveland wedge analyser heeft waarmee we nog beter kunnen vaststellen welke wedge het beste bij je past.